itslearning - Projekter

Itslearning - vejledninger
427 views

Et projekt er et lukket område til samarbejde og udveksling af oplysninger blandt projektdeltagerne. Du skal enten være projektleder eller projektdeltager for at kunne få adgang til området. De fleste brugere kan oprette projekter, og du kan selv bestemme, hvem du vil invitere som deltagere.

Anvendelsesmuligheder
Studerende kan samarbejde på projekter og private som skolerelaterede aktiviteter. Studerende kan bruge itslearning som en mødested, hvor de kan dele ideer, filer og andet indhold.

Læsegrupper
Projektfunktionen er perfekt for læsegrupper. Her kan du og de andre studerende oprette jeres eget private område i itslearning, hvor I selv kan vælge roller og invitere andre til at deltage i læsegrupperne. Det er muligt at kommunikere ved hjælp af det interne beskedsystem og at oprette diskussioner.

Du kan tilføje og dele dokumenter og sende gruppeafleveringer sammen. Du kan tilføje mapper, filer, noter, links, billeder med beskrivelser, lektioner, diskussioner, konferencer, procesorienterede dokumenter, undersøgelser og forklaringssekvenser.